onsdag den 27. juni 2012

Aftenens syslerrier...

Blev 3 smække til lillemanden. Da jeg ikke er indehaver af en overlocker, valgte jeg at sy dem ret mod ret og vende. De smække jeg har som er overlockede, trævler alle sammen i kanten, og det syntes jeg er lidt ærgeligt. Så det er nok den bedste løsning anyways.
Udover smækkene, fik jeg lavet dej til nogle langtidshævede fuldkornshvedeboller, som manden skal have med fredag, når han har sidste dag i praktikken. En fantastisk opskrift jeg har fået af en af mandens studiekammerater.
I får her billede af de fine smække, samt ham den lille lækre (iført sin nye smæk) ;-)

mandag den 25. juni 2012

En lækker "Brûlle"

Forleden fik jeg afprøvet Mette Blomsterbergs opskrift på Lakrids Crème Brûlée, men jeg glemte desværre at tage billeder. De smagte fantastisk! Jeg er virkelig positivt overrasket over, hvor simpelt det kan være at lave Crème Brûlée. Jeg har lavet det to gange efter hendes fremgangsmåde (første gang var en klassisk vanille Crème Brûlée) og konsistensen har været perfekt begge gange.
Så til dem der er lige så glade for Crème Brûlée som vi er herhjemme, kan jeg kun anbefale at man prøver.

Et frisk pust...

...var lige det jeg mente bloggen her trængte til.
Så jeg håber i kan lide det nye design, jeg syntes det pyntede!

søndag den 24. juni 2012

Jeg har brug for en pause...

Fra alt kagepynteriet.
Jeg kan mærke at det ikke rigtig er hyggeligt i øjeblikket og der er andre ting jeg hellere vil kaste mig over. Så en pause fra pynteriet, meeen der skal nok blive bagt alligevel! Faldt i dag over denne opskrift på Oreo CupcakesSarahs Kager, den skal helt klart afprøves i den nærmeste fremtid, for jeg er tosset med Oreos!

Jeg har for nyligt fået ny symaskine, så der er blevet produceret lidt tøj og andre sager til lillemanden. Senest har jeg fået lavet denne baggy buks med ugleapplikationer.


 

Så hende der kageelskeren har fået sig en ny hobby, og det kan i nok forvente at høre meget mere om her på bloggen... 

tirsdag den 19. juni 2012

Fødselsdagskage til min skønne veninde og hendes kæreste...

Men enige om indhold kunne de ikke blive, så på trods af at de kun blev 13, måtte der 2 kager til.
Den ene kage var med lyse bunde, et lag med passionsfrugtmousse og et andet med jordbærmousse og friske jordbær. Den anden kage var også med lyse bunde og 2 lag med toffifeemousse.
Begge kager var smurt op med smørcreme og overtrukket med marcipan.

søndag den 3. juni 2012

Et år er gået....

...og hvor blev det af? Men sikke et dejligt et af slagsen, og hvor er der bare sket meget siden jeg for 1 år og 11 dage siden, sidst skrev her på bloggen! D. 9. januar i år, blev jeg mor til den dejligste lille dreng, Frej. For ganske nyligt blev han så døbt og min mand og jeg, sagde "ja" til hinanden i kirken. En fantastisk dag, i selskab med familie og venner og med det skønneste vejr! I sådan en anledning skal der selvfølgelig være en kage. Skønt den overhovedet ikke blev som jeg havde drømt om (pga mangel på tid og ikke mindst overskud), så blev det en ganske fin kage, firkantet i 4 etager, med små blå blomster på.
Kagen bærer desværre præg af, at jeg var stresset og presset, men fik da dækket de værste fejl med blomster, grene og border ;-) I det forgange år, er det blevet til flere kager end denne ene, men for at lette det hele lidt, vil jeg forsøge at oprette et album med billeder af alle kagerne, gerne i kategorier hvis det er muligt. Men jeg tror måske jeg skal have en mere computer-kyndig ind over. Forhåbentlig bliver det snart en realitet, ligesom mit ønske om en meget mere aktiv blog. Må i have en rigtig dejlig søndag :O)