tirsdag den 27. april 2010

Puuha.....

...det er godt nok længe siden jeg har været forbi min blog, så det er lidt med dårlig samvittighed at jeg skriver dette indlæg.
Der foregår RIGTIG meget i mit liv lige nu. Jeg er i fuld sving med at skrive bachelor og det fylder rigtig meget. Derudover har der været en del SLS-arbejde, da vi i weekenden har afholdt årsmøde, hvilket kræver en del forberedelse. Da to af vores lokalbestyrelsesmedlemmer stillede op til den nationale bestyrelse som henholdsvis Formand og Næstformand havde jeg (i samarbejde med formandskandidaten) i den anledning bagt valg-kager. De blev begge to valgt og jeg er sikker på at kagerne var det afgørende i den sag ;-)For et års tid siden meldte jeg mig som unginformatør, hvilket vil sige at jeg frivilligt tager ud til diverse arrangementer og hverver nye bloddonorer. I Den forbindelse var jeg i starter af April til deres årlige landsmøde (for unginformatørerne) og blev der "valgt" som medlem af Bloddonorernes Ungdomskomité (BU), som indebærer at jeg nu, sammen med en anden, er ansvarlig for alle unginformatørerne i Region Sjælland, et arbejde jeg glæder mig meget til at komme igang med :-)
Jeg er også blevet inviteret til den lokale donorbestyrelse i Roskilde og skal til mit første bestyrelsesmøde imorgen onsdag. D.8 maj skal jeg så til Landsmøde med Bloddonorerne og d. 9 maj skal jeg løbe IForm kvindeløb på frederiksberg.

Så jeg har masser at tage mig til, og derfor bliver bloggen og ikke mindst kage-bageriet forsømt. Men jeg håber og tror på, at når først jeg har mit eksamensbevis d. 24.04.10, så har jeg igen tid til at udfordre mine kreative evner :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar