søndag den 24. januar 2010

weekendens kage-bagning...

I weekenden blev det både til en rund cremefarvet kage med gerbera på, samt chokomuffins med hindbær-mousse.

Kagen blev lavet i anledning af at vores gode vennepar (som her været forsømt på det seneste, grundet min eksamen) kom forbi til spisning. Og da jeg stadig har behov for masser og masser af øvelse, benytter jeg enhver lejlighed til at lave en kage!

Min søster og hendes kæreste holdt housewarming lørdag, og søs havde bestilt muffins til anledningen. Da kagen fra fredag dårligt var blevet rørt (sådan går det når man laver kage til 15, selvom man kun bliver 4 ;-), kom denne også på bordet.

Kagen er med chokobunde, hyldeblomstmousse og jordbærmousse. Finishen er ikke særlig tilfredsstillende. Móussen blev ikke stiv nok, så kagen var frygtelig svær at smøre op, hvilket resulterede i en ikke særlig jævn overflade eller skarp kant.

Hindbærmoussen på muffinsene blev tilgengæld lige vel stiv, så næste gang må det blive en mellemting ;-) Min søster har selv været med til at kreere pynten og vælge hvad der skulle på, så det blev lidt blandet, men søde blev de da :-)

Jeg kan ikke rigtig finde ud af at få mine swirls til at se rigtige ud. Jeg har prøvet flere forskellige fremgangsmåder, men ikke rigtig fundet den der fungerer for mig.

1 kommentar:

  1. Uanset dine klager, så er der ikke noget galt med smagen! MUMS.

    SvarSlet